Pedijatrijska ordinacija Todorović

Poštovani roditelji,

u pedijatrijskoj ordinaciji Todorović, možete dobiti vrhunsku medicinsku negu za Vaše dete. Kod nas možete obaviti preglede Vašeg deteta od strane pedijatra sa višegodišnjim iskustvom, Dr Danijele Todorović, kao i ultrazvučne preglede i laboratorijske analize. Ordinacija sarađuje sa konsultantima iz svih oblasti pedijatrije. Naši konsultanti su eminentni stručnjaci iz Univerzitetske dečje klinike u Tiršovoj, kao i iz Instituta za majku i dete.

Naš tim u saradnji sa brojnim konsultantima, omogućava brzo i kvalitetno postavljanje dijagnoze, a zatim i lečenje uz primenu najnovijih medicinskih protokola. Kako veliku pažnju treba posvetiti prevenciji, u Pedijatriji Todorović veoma ozbiljno pristupamo preventivnim pregledima. Preventivni pregledi dece podrazumevaju praćenje rasta i razvoja dece, vakcinaciju dece najkvalitetnijim vakcinama, ultrazvučne preglede kukova odojčadi, skrining na malokrvnost i razna savetovališta.

Dr Danijela Todorović

Sistematski pregledi dece kao prevencija

Posebnu pažnju posvećujemo sistematskim pregledima dece, koji su prilagođeni uzrastu deteta. Pored toga što su ovi pregledi neophodni za polazak u školu ili obdanište, savetujemo redovne sistematske preglede svake godine za najbolji razvoj Vašeg deteta. Sistematski pregledi uključuju i preglede naših specijalista, kao i sve neophodne ultrazvučne i laboratorijske preglede i analize.

Posedujemo dve komforne ordinacije, opremljene kvalitetnim ultrazvučnim aparatom, kompresorskim inhalatorom, pulsnim oksimetrom, otoskopom, timpanometrom, kao i svom ostalom potrebnom opremom za pružanje najbolje nege Vašem detetu.

Pedijatrija Todorović pruža i uslugu kućne posete, ukoliko je to potrebno.

Više o ordinaciji i onome šta pružamo Vašem detetu pročitajte na stranici o nama.

Za sva pitanja, nedoumice ili savete slobodno se možete obratiti direktno doktorki Danijeli Todorović na mail Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli., a mi ćemo se potruditi da Vam pružimo odgovor u najkraćem mogućem roku.

Pedijatrijska ordinacija Todorović nalazi se u centru Beograda, na Slaviji u ulici Prote Mateje 13 na Vračaru u blizini parkirališta Slavija. Posetite našu ordinaciju i budite bezbrižni.

Briga o zdravlju Vaše dece je ulaganje u njihovu budućnost.

Dobrodošli!

Dr Danijela Todorović

“Smejati se često i mnogo; zadobiti poštovanje pametnih ljudi i ljubav dece; zaraditi naklonost iskrenih kritičara i izdržati izdaju lažnih prijatelja; uživati u lepoti; pronalaziti najbolje u drugima; učiniti svet bar malo boljim – bilo da se radi o zdravom detetu, lepoj bašti ili promeni na bolje u društvu; znati da je zbog Vas nečiji život bio lakši.To znači da ste uspeli!” Ralph Waldo Emerson

AKTUELNO u ordinaciji Todorović:

Ukoliko se odlučite za našu ordinaciju i budete naši stalni pacijenti, omogućili smo Vam pogodnost u vidu LOYALTY KARTICE, koja Vam omogućava popust od 10% na sve preglede pedijatra u ordinaciji.

SISTEMATSKI PREGLEDI PREMA UZRASTU DETETA

PREGLED ORL SPECIJALISTE SA TIMPANOMETRIJOM

ULTRAZVUČNI PREGLEDI

 

 

 

facebook box

LEKARI KONSULTANTI su iz sledećih oblasti pedijatrije:

- alergologija/imunologija
- gastroenterologija
- dermatologija
- defektologija/logopedija
- endokrinologija
- infektologija
- neonatologija
- neurologija/neurohirurgija
- nefrologija
- nutricija

- opšta pedijatrija
- ortopedija
- otorinolaringologija (ORL)
- oftalmologija
- psihologija/psihijatrija
- pulmologija
- radiologija
- stomatologija
- urologija
- fizikalna medicina
- hematologija

 

PARTNERI I PRIJATELJI

BioMedicaUniqa osiguranjeWiener osiguranjeDunav osiguranjeGenerali osiguranjeDDOR osiguranje farmacija i medicina

Triglav osiguranjeNHSMilupaUdruženje trudnica i porodiljabebin izborHBCcc

skola roditeljstva logo

Platne kartice